Jump to content

Rollisti

Vierailija
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen7140
 • Nearest place
  Länsi-suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olisiko jollain tarvetta E12-Corollan madallusjousille? Ostettu uutena, ja 3kk olleet käytössä. Merkki Intrax, olikohan -35mm, mutta jousia lyhennetty vielä n. puoli kierrosta. Sopivuus kaikki korimallit, mutta nuo taisivat olla Dieseliin tarkoitetut, jossa suurempi etuakselipaino. Lisäksi löytyy myös T-Sportin vakiojouset (Facelift, -15mm?), sekä vakioiskarit (Intraxit nyt vakioiskareilla käytössä) Intraxit 120€/Seinäjoki, o5o-3584841
 2. Kiitoksia tiedosta, poisti epäilyksiä muiden osien kohdalta. Jo aiemmin löysin 'sticky throttle'-ongelmaa googlatessani tämän: https://www.lotustalk.com/threads/throttle-body-design-flaw-leads-to-sticky-throttle-high-idle.98214/ Päätin sitten kokeilla tuota. Kiinnike piti rakentaa hieman erilaiseksi/kiinnitys eri kohtaan, mutta muuten sama toteutus. Tuo oikeasti auttoi. Kierrokset laski tasolle 1100rpm, joka on jo ok. Myös kaasupolkimen tahmeus väheni, kun läppä ei enää takerru kiinni-asennossa niin paljoa. Kaasuläppä on kyllä kulunut, ja se on se perussyy tuolle vialle. Kun läpän käänsi käsin täysin auki, se liikkui 1-2mm sivusuunnassa. Tällä kertaa halpa korjaus.
 3. Mikä voisi aiheuttaa Corollan (-05, T-Sport) korkean tyhjäkäynnin? Kylmäkäynnistyksessä 2000rpm, eikä laske lämpimänäkään kuin 1500rpm-tasolle. -Kaasuläppäkotelo, MAF, ja IACV putsattu. -Techstreamillä saa testattua tuon I(A)CV:n toimintaa, kun sieltä sääti arvon minimiin, tyhjäkäynti laski 1100-1200rpm-tasolle, ei alemmas. -Tuossa on kaasu vaijerilla, tyhjäkäynnin säätöruuvi on tehdasasetuksessa. Kaasuläppä kääntyy stopparia vasten, ja sulkeutuu silloin niin hyvin että tyhjäkäynnin pitäisi olla matalampi. -Ilmavuotoja ei pitäisi olla, jarrukliinerin suihkutus ei muuta tyhjäkäyntiä. -Akku ei ole ollut irti, mutta pari 15A-sulaketta olen irrottanut, niiden pitäisi nollata ruiskun asetukset. Antaako MAF väärää tietoa, vai IACV viallinen? Olen yrittänyt etsiä ohjeita joilla tyhjäkäynnin saisi opetettua uudelleen, jonkun version löysinkin, mutta oli automaatti-Camryyn, en vielä testannut toimiiko. Olisiko ideoita, missä vika?
×
×
 • Create New...