Jump to content
Toyman79

Celica ei anna sisään lämmintä.

Recommended Posts

Juu, elikkä 3SGE koneella varustettu vm. -86 Celica kyseessä. Tehtiin siis jakopääremontti, jonka yhteydessä vaihdettiin myös vesipumppu. Tämän jälkeen ei enää sisälle ole lämmintä herunut oikein kunnolla. Paikallaan tyhjäkäynnillä lämmintä tulee jotenkin ja aina paremmin kun pumppailee kennolle meneviä letkuja, mutta heti kun lähdet ajamaan, viilenee pikku hiljaa kunnes on aivan kylmää. Tämä kuvio toistuu aina vain, vaikka on ilmattu kyllästymiseen asti. Uusittu on myös syylärin korkki, termostaatti sekä putsailtu lämppärin hana. Ei hukkaa nestettä, ei sekoita niitä öljyn kanssa, eikä höyryä. Alkaa pikkuhiljaa konstit loppumaan, kaikki vinkit otetaan vastaan. PS. Muutaman kerran on nostanut lämmöt korkealle, mutta ei mitenkään säännönllisesti, termostaatin vaihdon jälkeen on pysynyt normaalina.

Share this post


Link to post

voi olla siltikin ilmaa järjestelmässä. itsellä oli sama homma e-carinan kanssa. vaihoin jakopään ja vesipumpun jonka jälkeen sai ilmailla sanotaanko että kyllästymiseen asti. välillä tuli lämmintä ja nosti lämpöjäkin. oli jotenkin vaikea tapaus. ootko ilmannu puhaltimen nopeus ja lämmöt täysillä?

Share this post


Link to post

Ootko laittanu oikee Toyotan oem termostaatin 🤔 itellä teki avensis (4afe) että ei meinannu millään ilmaantua paikalla olles sitte kun kävi kunnolla ajamas niin ilmaantu 🙂

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×