Jump to content

Smart Key uudelleenohjelmointi


Lassomies

Recommended Posts

1 tunti sitten, valde kirjoitti:

Eikö se avain käytetty avain pidä ensin nollata? Eli ei onnistuisi Techstreamillakaan, tai siis vaatisi sen nollauksen.

Tämä varmaan esteenä. Eipä ole tuollaista avainta ollut vaikka Techstream löytyy et vois kokeilla onnistuuko resetointi.

Link to post

Jos oikein ymmärtänyt, niin tuo pulikka ohjelmoidaan autoon, eikä toisinpäin, 

 

eli avain on mikä on, mutta se pitää ohjelmoida toimivan avaimen kanssa auton tietoihin,   Sieltä pitäis myös nähdä et montako avainta autoon on ohjelmoitu ja päästä poistamaan avaimia. 

Link to post

Siinä smart key osiossa on ilmeisesti joku myös avaimen sisällä tapahtuva ohjelmointi, tai se avain siis vain rekisteröityy käytetyksi. Mutta tosiaan varsinainen ohjelmointi tapahtuu vain autoon. Tuollainen avaimen nollauslaite taitaa kuitenkin maksaa toistasataa, eli pitäisi käyttää aikapaljon että kannataisi ostaa.

Link to post
On 21.12.2019 at 08.01, miksune kirjoitti:

Tuohan on ihan techstream adapteri. Jenkki toyotissa kai avainten ohjelmointi helpompaa. Vaatii koodin mihin löytyy maksullisia keygenejä. Eikä tietoa toimiiko eurooppalaisissa autoissa. 

Ok, saa nähdä miten käy Celsiorin avaimen kanssa. Pitäisi kakkosavain koodata varalle. Ohjeessa kyllä mainittiin, että vanhasta avaimesta kopioidaan tiedot uudelle.

Edited by Micco80
Link to post
On 28.12.2019 at 17.16, Micco80 kirjoitti:

Ok, saa nähdä miten käy Celsiorin avaimen kanssa. Pitäisi kakkosavain koodata varalle. Ohjeessa kyllä mainittiin, että vanhasta avaimesta kopioidaan tiedot uudelle.

Avaimen sai koodattua Toyotalla, mutta kaukosäätöä ei saa toimimaan.. eikä tuota älyominaisuutta. Auton siis saa käyntiin, mutta avain pitää olla virtalukossa. Ovia ei saa lukittua/avattua kaukosäädöllä eikä myöskään koskemalla oveen. Täytyy yrittää selvittää asiaa tuolla Techstreamilla, jos vain löytää oikean valikon... Youtube-ohje ei ollut ihan identtinen(kun oli eri autokin).

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...