Jump to content
Sign in to follow this  
pikkugorde

Avensis t25 ajonesto päällä

Recommended Posts

Niin. Kävi siis -06 Avensis takaisinkutsun perusteella turvatyynyn täyttöpattuunan vaihdossa, ja seuraavana päivänä ei enää käynnistynyt töistä lähtiessä. Testerillä todettu ajonestolaitteen toimintahäiriö. Koneena on 1az-fse. Paikallinen huolto käski kokeilla avaimen ja vastaanottimen uudelleen paritusta, pitämällä sytytysvirtaa kytkettynä 30min, ja yrittämällä sitten käyntiin. No eipähän lähtenyt. Olisko vinkkiä mitä vois kokeilla, vai hinaanko merkki korjaamolle.  Toista avainta olen tietysti kokeillut.

Share this post


Link to post

Avaimen uudelleen paritus ajonestoon vaatii kaveriksi toimivan master-avaimen (alunperin niitä mustaperäisiä). Kun työnnät avaimen virtalukkoon, lopettaako radion yläpuolella oleva security-valo vilkkumisen? Master-avaimella pitäisi loppua välittömästi. Huoltoavaimella (harmaa) on parin sekunnin viive.

Share this post


Link to post

Tänään kampetta tutkittu merkkihuollon toimesta, ja vika paikallistettu. Bensapumppu rikki, pumppua koputtamalla oli herännyt pumppu toimimaan. Siis uutta pumppua kehiin ja matka jatkuu. Yhteyttä siis turvatyynyn putruunan vaihdolla ja käynnistymättömyydellä ei ollut, vaikka ihmetyttää se ajoneston vikakoodi. 

Share this post


Link to post

T25:ssä on vikakoodit välillä harhaanjohtavia mm. molempien jarruvalojen toimimattomuus saa luistoneston ja abs:t testerillä kuitattavaan kuntoon 🤔

Edited by Laju

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×