Jump to content
Sign in to follow this  
Peck4

Stereoiden takaa vedettävä usb-portin sijoitus

Recommended Posts

Hei. Avensis T27:n rupean vaihtamaan 2din-mankkaa ja pohdin, että mihin sijoittaa usb-portti siististi ja ilman vaivaa? Pitäisi olla helposti saatavilla, koska Android autoa tarkoitus käyttää. Hansikaslokero ei tule kysymykseen. Yhtenä vaihtoehtona soittimen naamamuovin läpi ja takaa kuumaliimalla kiinni, mutta olisiko muilla ehdotuksia? Saisiko kaapelin vietyä helposti läpi esimerkiksi keskikonsolin säilytyslokeroon?

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Autosta enempää tietämättä, niin yleensä sinne säilytyslokeroon saa kyllä hyvin vedettyä portin ja parhaiten piilossa siellä..

Parashan, jos siististi haluaa on ostaa sellainen pyöreä porttiosa (jos ei siis tullut jo mukana) ja porata oikeenkokonen reikä siihen lokeroon ja painaa vain kiinni, jää liimat yms pois ja tulee siisti asennus. Tosin vaatinee ilman erikoisporakaluja keskikonsolin irrotuksen.

41tjmswEp0L._SL1000_.jpg.af7245f7680b5cc760d77c821afb472d.jpg

Edited by Luilutin

Share this post


Link to post

 kolikkolokero ratin vasemmalla puolen kojelaudassa on kyllä hyvä paikka. 

Koska se lokero on aika turha nykypäivänä 😁

Share this post


Link to post

Siellä keskikonsolin sisällä on ihan törkeesti tyhjää tilaa. Just purin emännän 2010 farmarista vaihdekepin ympärykset ja sen tölkkipesän, ihmettelin et perkele siel on kolmen pesukarhun verran tyhjää varsinkin etuosassa kojelaudan alle menevällä osuudella. Piuhan reititys ei siis ainakaan ole ongelma :D

Mutta itse asiaan. Jos et polta ja muuten tartte tupakansytytintä niin itte laittasin sen paikalle, saattaa jopa välttyä poraamiselta kun käyttää tommosta pyöreetä porttia josta Luilutin heitti kuvan, tai sitten miksi ei tuhkakupin sisälle takaseinään jollon lyhyt usb-tikku mahtus olemaan siellä sisällä piilossa ja suojassa? Jos nuo ei ole vaihtoehtoja niin sitten johonkin missä käsi tai polvi ei missään nimessä osu tikkuun, nimimerkki kaksi tikkua paskaksi kun vaihdetta vaihtaessa lipsahtanu ja rystyset painanu tikun mutkalle.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×