Jump to content

Camry -97 ei käynnisty


Migeres

Recommended Posts

Useamman viikon oli seissyt ja tahmeasti starttasi kun ajoin talliin hitsuuta ja virtalukon vaihtoa varten. Akun otin irti hitsailun ajaksi, ja hitsuun jälkeen starttasi. Sitten vaihdoin virtalukon jonka olin tilannut Rockautosta. Sen jälkeen ei enää käynnistynyt. Alkuun teki pari kertaa niin että hörähti ja sammui heti. Vaihdoin vanhan lukon takaisin, ja sitten ei enää edes hörähtänyt. Vaihdoin paremman akun, sama vaiva.

 

Vaihdoin vanhan virtalukonkin takaisin mutta ei auttanut. Mikähän tässä tökkii? Onko ajonesto ottanut itseensä, vai startti tms särki? Starttia koputtelin kumivasaralla, ei vaikutusta.

 

Kuukausi takaperin tein jakopäärempan, sen jälkeen ajellut jokusen sata kilometriä ongelmitta. Sen verran raotin jakopääkoppaa että paikallaan se ainakin oli, joten tuskin se enää siitä. 

 

Alkaa menemään hermo tämän kanssa. Summa mutkassa ei viitsisi enää osia ostella, mutta vinkkejä otetaan vastaan.

Link to comment

Tuleehan polttoainekiskoon painetta? jos vaikka pumppu olis kypsynyt.  Sitten itelle tullut par kpl kampiakselin asentotunnistimen vikaa vastaan, niin mittaa se ihan yleismittarilla.  Nastojen välissä jotain 300-400 kohm luokkaa  ja sitten mittaa nastan ja rungon väliltä.  Se pitää sitten olla yleimittarilla mitattuna ääretön vastus.  Itellä tullut vastaan, että tuo on luokkaa 500 kohm.  joten anturi vuotaa runkoon.  Toinen auto alko pätkiä kierroksilla.  toinen auto ei suostunut käynnistymään.  Tuossa tilassa kun ei suostu käynnistymään, niin ecu totee, ettei laita päälle sytytystä eikä polttoainepumppua. 

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...