Jump to content

FinnJAE 2024 Suunnittelu


Recommended Posts

Aktiivi

Aletaan kokoamaan tähän FinnJAE 2024 tapahtuman suunnittelua / infoa.

Edited by Tatu
Link to comment

Laitoin sen verran rattaita pyörimään että katselin leirintäalueita jo valmiiksi ja vastaan tuli Mikkelin Visulahden leirintäalue.

www.visulahti.fi

Alueella valtavat 400 asuntoautolle varatut siistit, tasaiset nurmialueet. 28 neljän hengen leirintämökkiä ja 30 loma-asuntoa 2-8 hengelle. Ravintolat ja baarit yms löytyy myös.

Soitin alueelle, olivat tapahtumasta innoissaan jos haluttaisiin heille tulla. Nurmialueita saataisiin käyttää vapaasti, ei varmasti tila loppuisi kesken. Ajoissa kun käytäisiin mainostamaan niin saataisiin varmasti valtava määrä kävijöitä paikalle. 

Ajateltiin jos lähiaikoina ajeltaisiin tutustumaan alueeseen ja samalla käytäisiin läpi mahdollisia majoitustarjouksia, heillä nyt ajanvarauskirjat tyhjinä jos halutaan olla ajoissa liikenteessä.

Mikkeli olisi ainakin suurinta osaa meistä sopivan ajomatkan päässä niin olisi helpompi suunnitella cruisinkiakin, sehän voisi olla vaikka perjantaina alkuillasta niin saisi perjantaillekin houkuteltua porukkaa tulemaan.

Alustava ajankohta joka heillekin sopi loistavasti, olisi elokuun puolen välin jälkeinen vklp. Silloin huvipuisto jo kiinni ja tilaa alueella todella hyvin.

Jos varaukset saataisiin ajoissa tehtyä, voisi sitten muiden isojen tapahtumien järjestäjiin olla yhteyksissä ettei tulisi päällekkäisyyksiä! 🙏🏻

Miltä kuullostaa?

Järjestäjäporukkaa jo hyvin mukana tässä vaiheessa. Jos kiinnostuneita löytyy muitakin, niin lisätään meidän whatsap-ryhmään. 

Screenshot_20230822_160416_com.android.chrome.thumb.jpg.7ed2a59089d6ff98474db4f7d27c62b1.jpg

Edited by marrtsu
Link to comment
  • Tatu changed the title to FinnJAE 2024 Suunnittelu

Mikkelissä on vuosittain Old Timer Run Visulahdessa, vanhojen autojen kokoontuminen, sekä EMMA Finlandin äänentoistokisat. Tänä vuonna Old Timerit tais olla heinäkuun alussa, ja Emman kisat tais olla kaksi viikkoa sitten(?). Emman kisojen kanssa samaan aikaan on ollu menneinä vuosina myös tuningshow EC Car Show, ja yleisöä ainakin on riittänyt.

Tämä tähän tiedoksi, jotta voi kattoa aikatauluja noiden tapahtumien suhteen, ja miettiä onko parempi yrittää jonkinlaista kollaboraatiota, vai sitten riittävästi eri aikaan ettei tule ns. ähkyä liian useista ajoista Mikkeliin :) 

Link to comment

Tuohon ajankohtaan ollaan nyt alustavasti päätymässä sen puoleen, että olisi sopiva ajankohta myös leirintäalueen puolesta sekä sopisi FinnJAEN tavanomaiseen ajankohtaan. Tähän on huomioitu jo alustavasti myös kerhon muita ensi vuoden tapahtumia. Ajoissa ajateltiin olla liikkeellä, niin voi sitten muutkin tapahtumajärjestäjät katsoa omien tapahtumiensa aikatauluja sen mukaan kunhan heihin ollaan yhteydessä. Toki mikään ei ole vielä varmaa mutta selvinnee mahdollisesti jo lähipäivinä. 

Visulahti olisi myös valikoitumassa tapahtumapaikaksi ylipäätään sen vuoksi, että sijainti on hyvä ja puitteet leirintäalueella meille kaikin puolin sopivat. On riittävästi leirintämökkejä sekä muita majoitusvaihtoehtoja, ravintola, tarkoitukseen sopivat saunatilat ja valtava tasanen nurmialue näyttelylle josta tila ei varmasti lopu kesken. Tänä vuonna tila päänäyttelyalueelta loppui kesken Keuruulta ja ensi vuodelle odotetaan vielä enemmän osallistujia. Mikkeli sijaintina on siksikin hyvä, että suurimmalla osalla järjestäjillä on sinne kohtuullinen ajomatka ja on siksi mahdollista suunnitella tapahtumaan esimerkiksi letka-ajoa joka jouduttiin jättämään pois tänä vuonna juurikin siksi ettei kukaan järjestäjistä asunut lähelläkään tapahtumapaikkaa. 

Edited by marrtsu
Link to comment

Todella hyvä ajatus tuo Visulahti! Iso, avara se nurmialue, niin varmasti kaikki mahtuu ja on ns. samalla alueella, ei puskissa piilossa. :D Pk-seudultakin sinne kurauttaa nopeasti ja hyvää tietä, josko houkuttaisi sieltäkin kävijöitä. 

Link to comment

Kunhan päivät on selvillä ja itsellä varmistuu että pääsee paikalle, niin me voidaan käydä Mikkelissä/lähialueella sitten vaikka torstaina jakamassa tapahtuma lappusia vaikka kauppojen ilmoitustauluille. Esimerkiksi jos sellainen A4 kokoinen tapahtumailmoitus onnistuu tehdä, niin voitais vähän ajella muutamassa kohteessa 👍 Voisi tapahtuma tavoittaa muutaman ulkopuolisen lisäkatsojankin 🤔

Ja tosiaan jos niitä tapahtuman opastekylttejä on olemassa, niin nekin voisi laittaa perjantaina aamusta valmiiksi paikoilleen. Löytää porukka helposti perille 😁

Link to comment

Mä kans liikuskelen Mikkelin suunnalla säännöllisen epäsäännöllisesti. Kuha päivämäärä selvillä ja jotain tulostettavia mainoksia saisi, ni voin joutessani käydä jo vaikka alkukesästä niittaamassa sähkötolppiin jne mainoksia. :D Sikäli mikäli täällä ei ketään paikallista innokasta ole... 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...