Jump to content

T27 -10:iin uudemman mallin soitin?


Recommended Posts

Kyseessä kuitenkin uudempi malli, saattaa olla että käy tai sitte ei, varustetasolistaa vertailemalla varmaan sais selvyyden. Onko tuossa se soittimen ulkoinen kehyskään samanlainen, voi olla että passaa johdoiltaan mutta muuten ei istu. Faceliftin soitin kuitenkin tuo uudempi?

Aftermarkettia jos laitat, niin tarvitaan ISO-johtosarja väliin ja sitten rattikaukosäätimelle adapterisarja. Tuo ISO-sarja maksaa ehkä kympin ja kahden välillä, rattiadapterisarjoja saanee jollaki viidelläkympillä ulkomailta, Suomen kaupoissa lähemmäs tuplat tuosta.

Tuossa jotain dataa siitä 2010 mallin (Sol versio) soittimesta

https://www.japan-parts.eu/toyota/eu/2010/avensis/zrt271l-awfepw/2_273560_035_410W/electrical/8603_navigation-front-monitor-display

Ja tuossa on 2013 mallista, siinä on tosiaan tuo asennuskehys erilainen, mutta jos tuosta vanhasta saa purettua sen ympärystän pois niin sitten eri asia. Vaikuttas vaan sille että kyllä se taitaa se kojelaudan malli olla erilainen non-faceliftin ja faceliftin välillä, netistähän noita kuvia ja tietoja tieten löytyy.

https://www.japan-parts.eu/toyota/eu/2013/avensis/zrt271l-awfepw/2_273560_035_530W/electrical/8603_navigation-front-monitor-display

2009 malliseen laitettiin aikonaan aftermarkettisoitin, siellä kai oli joku Toyotan oma vahvari lisävarusteena, piti heräte antaa sille ennenku sai etupään soimaan.

Edited by MTi
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...