Jump to content

Corolla E11 1.6 4afe nykii?


Lexa68

Recommended Posts

Apuja tarvittaisiin eli rouvan kulkine alkanut tehdä toisaikaista nykimistä. Nykiminen on välillä rajua ihan,kun otettaisiin sähkölaitteesta johto seinästä ja törkätään takaisin ja taas irti. Saattaa mennä päivä, ettei mitään nykimistä ilmene. Lambda testattu Toyotalla ja toimii ja vikakoodissa oli kuulemma sähkökatkoksia. jakaja ja kaikki sen hilut vaihdettiin (alkup.osilla) ja nykiminen luultiin tällä jo loppuvan. Nyt se pirulainen taas palasi ja kivan toisaikaisesti. Viimeksi alkoi mielestäni pienemmällä nykimisellä n.50km/h nopeudella ja sitten muutama "väkivaltainen" nykäisy ja taas loppui ja muutamaan päivään ei ole esiintynyt. Oliskos kellään kokoemusta asiasta/neuvoja heittää olisimme kiitollisia!!

Link to comment

Mä tarkastasin / putsaisin moottorille / runkoon akulta menevät maajohdot ensimmäisenä.  Sitten kävisin läpi sulakkeet.. ecun liittimet ettei oo hapettumia. Jos siellä vikakoodeissa on jotain koodeja viittaamassa sähkökatkoista, niin sitä nyt ainakin kannattaa metsästää pois.  Sulakerasioilla oleta releetkin voisi olla hyvä ainakin irrottaa ja laittaa takas, jos olis hapettunut.  EFi main rele vois kanssa prakata. 

Pahoittelen, ettei oo vastaavaa itellä tullut vastaan, niin ei osaa suoraan sormella osoittaa syyllistä :D  sen verran harvinaisia on Toyotoissa noi sähköviat. 

Ja tosiaan onhan akku varmasti kunnossa?  kun jos se temppuilee, niin voi jännite tipahtaa yhtäkkiä. 

Link to comment

Onko tulpanjohdot vaihdettu tuossa jakajarempan yhteydessä? Nämä on ronkeleita tarvikepiuhoista, pitää olla tosi hyvälaatuset piuhat, mielellään orkkikset.

Oma Carina 4A-FE pannulla rynkkäsi aikonaan, syynä oli nimenomaan huonot johdot kun löi läpi. 

Ja tulpat näissä vehkeissä ei mielellään saa olla sitte mitään muuta kuin yksikärkisiä Densoja. (ehkä NGK menee, mutta Densot aina kun mahdollista)

Edited by MTi
Link to comment

Moro ja kiitos vinkeistä! Tuo maajohto jumppa ei oo käyny mielessä..akku sitävastoin on. Joitain liittimiä tsekattu,mutta ne vois käydä läpi kyl. Huolto-osiin käytetty aina orggis osia eli tulpanjohdot ym. alkup . varaosia.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...