Jump to content

M: Brock B1 vanteet, 7,5x16" 5x114,3, UUDET!


Recommended Posts

Kuvia vanteista: https://www.nettivaraosa.com/vanteet/3030936

Nyt myynnissä harvinaista herkkua, uusi ja käyttämätön alumiinivannesarja 30 vuoden takaa, legendaarinen Brock B1 alkuperäisissä laatikoissaan. Näillä vanteilla ei ole koskaan käyneet edes renkaat päällä, vain pari vannetta on otettu pois laatikosta ja mallattu autoon paikoilleen.

Vanteiden halkaisija 16 tuumaa ja leveys 7,5 tuumaa. Pulttijako 5x114,3 ja keskireikä 72,6 mm.  Erinomainen setti esimerkiksi johonkin takavetoiseen japsiin, sillä etuvanteiden ET on 35 ja takavanteiden ET on 25. Tämä sarja on vielä sitä kalliimpaa versiota, jossa on kiillotettu ulkoreuna. Valitettavasti näin suurilla ET-luvuilla ei tässä vanteessa ole tuon enempää tuota huulta.

Mukaan keskiön peitelevyt, niiden avaustyökalu sekä 4 kpl liimaamattomia Brock-logotarroja keskiöihin. Minulla oli tarkoitus laittaa nämä -93 Toyota MR2:een, mutta suunnitelmien muututtua nyt myyntiin tämä sarja. Aikakauteen sopivana vanteena oiva valinta vaikka 90-luvun alun museoautoprojektiin. Toimi nopeasti, näitä ei saa enää mistään!

Hintapyyntö 600 euroa. Mielelläni en lähettelisi näitä mihinkään, eli suositeltavin toimitustapa on nouto Mänttä-Vilppulan Kolhosta. Käyn täällä forumilla todella harvoin, joten laita mailia osoitteeseen: kinnunen@live.fi tai soittele puh: 0405013324.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...