Jump to content

FinnJAE 2022


Recommended Posts

Hei! 

Onkos ensi vuoden FinnJAE:n suhteen ollut vielä minkäänlaisia suunnitelmia? 

Meidän Etelä-Karjalan porukalta voisi löytyä intoa tapahtuman järjestämiseen Lappeenrannassa alustavasti 12-14.8.2022 jos tälle ei löydy muiden puolesta estettä? 

Vuosia FinnJAE järjestettiinkin Lappeenrannassa Huhtiniemen leirintäalueella, mutta tapahtuman järjestäminen siellä lopetettiin majoittujien saatua oireita mökkien sisäilmasta.

Alueella on vaihtunut omistaja kaksi vuotta sitten ja nykyään alueen omistaa Camping Lappeenranta https://campinglappeenranta.fi/.

Olin alueelle puhelimitse yhteydessä 6.11 kysyäkseni mökkien nykyisestä tilanteesta sekä uudelleen 8.11 alueen varauksiin liittyen. Leirintäalueen omistajan mukaan leirintämökkejä on alettu kunnostamaan tämän vuoden puolella ja mökkeihin on mm. vaihdettu ilmanvaihto, kunnostettu sisäpintoja ja vaihdettu vanhat patjat ja petivaatteet uusiin. Mökkien korjaaminen on vielä osittain kesken, mutta huonokuntoisimmat mökit on jo kunnostettu ja korjauksia muihin alueen mökkeihin jatketaan ensi keväänä. Myös huoltorakennukset on uusittu. Mökeistä löytyy nykyisin myös mikrot, jääkaapit ja vedenkeittimet, joita ei vanhojen mökkien varustukseen kuulunut. 

Mökkejä on alueella 33 kpl, joista suurin osa on 4 hengen mökkejä. Lisäksi alueella mahdollisuus teltta- ja asuntovaunupaikkoihin sekä saunojen vuokraukseen. Saunoja olisi tarvittaessa mahdollisuus vuokrata kaksikin yhteisellä takkahuoneella. 

Alueen omistaja suhtautui tapahtuman järjestämiseen alueella myönteisesti ja sovimme, että palaamme asiaan lähiaikoina kun asiasta on keskustelu kaikkien järjestävien tahojen kanssa.

Alustava ajankohta tapahtuman järjestämiselle olisi tosiaan elokuun toinen viikonloppu eli 12-14.8.2022. Leirintäalueelle ei ole tällä hetkellä kyseiselle viikonlopulle muita suurempia varauksia. 

Samaan aikaan Lappeenrannassa järjestetään jenkkiautotapahtuma Lappeenranta Cruising 13.8 lauantaina, mutta FinnJAE on ennenkin järjestetty sen kanssa päällekäin eikä tässä ole ollut ongelmaa. Leirintäalueen mukaan Lappeenranta Cruisingin osallistujia ei ole myöskään alueella näkynyt ainakaan viime vuonna eikä sieltä ole minkäänlaisia varauksia tehty myöskään ensi vuodelle. Selvitetty on myös, ettei suuri punkfestari LPRHC Fest satu kyseiselle viikonlopulle.

Miltä kuullostaisi? Tarkoitus olisi olla myös muihin japsikerhoihin yhteydessä tällä samalla infolla ja alustavilla suunnitelmilla jos kellään ei ole estettä tapahtumapaikalle tai ajalle? 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...