Jump to content

FinnJAE 2022 suunnittelua


Recommended Posts

Hei! 

Onkos ensi vuoden FinnJAE:n suhteen ollut vielä minkäänlaisia suunnitelmia? 

Meidän Etelä-Karjalan porukalta voisi löytyä intoa tapahtuman järjestämiseen Lappeenrannassa alustavasti 12-14.8.2022 jos tälle ei löydy muiden puolesta estettä? 

Vuosia FinnJAE järjestettiinkin Lappeenrannassa Huhtiniemen leirintäalueella, mutta tapahtuman järjestäminen siellä lopetettiin majoittujien saatua oireita mökkien sisäilmasta.

Alueella on vaihtunut omistaja kaksi vuotta sitten ja nykyään alueen omistaa Camping Lappeenranta https://campinglappeenranta.fi/.

Olin alueelle puhelimitse yhteydessä 6.11 kysyäkseni mökkien nykyisestä tilanteesta sekä uudelleen 8.11 alueen varauksiin liittyen. Leirintäalueen omistajan mukaan leirintämökkejä on alettu kunnostamaan tämän vuoden puolella ja mökkeihin on mm. vaihdettu ilmanvaihto, kunnostettu sisäpintoja ja vaihdettu vanhat patjat ja petivaatteet uusiin. Mökkien korjaaminen on vielä osittain kesken, mutta huonokuntoisimmat mökit on jo kunnostettu ja korjauksia muihin alueen mökkeihin jatketaan ensi keväänä. Myös huoltorakennukset on uusittu. Mökeistä löytyy nykyisin myös mikrot, jääkaapit ja vedenkeittimet, joita ei vanhojen mökkien varustukseen kuulunut. 

Mökkejä on alueella 33 kpl, joista suurin osa on 4 hengen mökkejä. Lisäksi alueella mahdollisuus teltta- ja asuntovaunupaikkoihin sekä saunojen vuokraukseen. Saunoja olisi tarvittaessa mahdollisuus vuokrata kaksikin yhteisellä takkahuoneella. 

Alueen omistaja suhtautui tapahtuman järjestämiseen alueella myönteisesti ja sovimme, että palaamme asiaan lähiaikoina kun asiasta on keskustelu kaikkien järjestävien tahojen kanssa.

Alustava ajankohta tapahtuman järjestämiselle olisi tosiaan elokuun toinen viikonloppu eli 12-14.8.2022. Leirintäalueelle ei ole tällä hetkellä kyseiselle viikonlopulle muita suurempia varauksia. 

Samaan aikaan Lappeenrannassa järjestetään jenkkiautotapahtuma Lappeenranta Cruising 13.8 lauantaina, mutta FinnJAE on ennenkin järjestetty sen kanssa päällekäin eikä tässä ole ollut ongelmaa. Leirintäalueen mukaan Lappeenranta Cruisingin osallistujia ei ole myöskään alueella näkynyt ainakaan viime vuonna eikä sieltä ole minkäänlaisia varauksia tehty myöskään ensi vuodelle. Selvitetty on myös, ettei suuri punkfestari LPRHC Fest satu kyseiselle viikonlopulle.

Miltä kuullostaisi? Tarkoitus olisi olla myös muihin japsikerhoihin yhteydessä tällä samalla infolla ja alustavilla suunnitelmilla jos kellään ei ole estettä tapahtumapaikalle tai ajalle? 

Edited by marrtsu
Link to comment

Soittelin äsken vielä tuonne leirintäalueelle, heidän puolesta tapahtuman järjestämiselle ei edelleenkään ole esteitä kyseisenä ajankohtana. 

Osa mökeistä on kunnostettu ja loppuja pyritään mahdollisuuksien mukaan kunnostamaan kevään aikana. 

Mökkejä on alueella 32, niistä suurin osa 4 hengen mökkejä, ellei kaikki jos oikein jäi mieleen. 

Mökkien hinnat ovat normaalisti noin 55-65 euroa/vrk, mutta meille luvattiin alennushinta mökkeihin noin 40 euroa/vrk sovitulla koodilla esimerkiksi kevääseen asti. 

Voisin laittaa nyt muille kerhoille infoa tästä ja kun saadaan puoltavat vastaukset niin tapahtumaa voisi alkaa jo järjestämään ja voisin käydä sitten myös paikanpäällä katselemassa aluetta. 

Autot saa tapahtuman ajaksi mökkien viereen, mutta mahdollisuus on käyttää esimerkiksi osan tapahtuman ajan telttalueen nurmikenttää autojen kokoontumiseen, ellei sitten järjestetä aluetta kokoontumiseen muualta esim. letka-ajon yhteydessä. 

Miltäs tämä kuullostaisi? 

 

 

Link to comment
On 12.2.2022 at 10.03, MKTuning kirjoitti:

Toivottavasti mökkejä jäljellä vielä kuun lopussa... :$

😄 Menee varmasti hetki vielä ennen kuin saadaan suunnitelmat lyötyä lukkoon, tällä viikolla olen yhteyksissä muihin kerhoihin ja sitten leirintäalueelle 😊

Link to comment
14 tuntia sitten, marrtsu kirjoitti:

😄 Menee varmasti hetki vielä ennen kuin saadaan suunnitelmat lyötyä lukkoon, tällä viikolla olen yhteyksissä muihin kerhoihin ja sitten leirintäalueelle 😊

Näköjään oon väärään aiheeseen kirjottanu, tuohon kesätapahtuma ketjuun piti kirjottaa :oops:

Link to comment

Lähetin muille japsikerhoille viestiä alustavista suunnitelmista 9 päivää sitten, vastauksia tuli Mazdagolta ja Mitsuclubilta. Kiinnostusta ainakin osallistumiseen löytyi.

Koska kevät on jo pitkällä, täytynee tapahtuman järjestelyt aloittaa pikkuhiljaa vaikka vastauksia kaikilta kerhoilta ei ole vielä saatu. 

Olen yhteydessä lähipäivinä tuonne leirintäalueelle ja sovin ajankohdasta jolloin voitasiin mennä katsomaan paikkoja ja sopimaan vielä tarkemmin mökkitarjouksista yms. 

Palailen asiaan mitä pikimmiten 😊

Link to comment

Torstaina mennään Huhtarissa käymään Kempin Heidin ja Tuomiston Vesan kanssa. Katsotaan paikat läpi ja pyydetään lopulliset tarjoukset mökeistä ja saunoista. Nämä kun on kunnossa, niin saadaan tapahtuma julkaistua ja mökkien varaukset auki. Teen tapahtumalle sitten oman virallisen aiheensa. 👍🏻

Link to comment
  • marrtsu changed the title to FinnJAE 2022 suunnittelua
On 11.2.2022 at 15.45, marrtsu kirjoitti:

Osa mökeistä on kunnostettu ja loppuja pyritään mahdollisuuksien mukaan kunnostamaan kevään aikana. 

 

Näinköhän? Näistä mökeistä kyllä jäänyt sellaiset muistot, että huh huh. 

 

Link to comment
On 31.3.2022 at 19.24, Marjo kirjoitti:

Näinköhän? Näistä mökeistä kyllä jäänyt sellaiset muistot, että huh huh. 

 

Leirintäalueen omistajan mukaan leirintämökeistä 18 on mm. vaihdettu ilmanvaihto, kunnostettu sisäpintoja ja vaihdettu vanhat patjat ja petivaatteet uusiin. Nämä 18 mökkiä ovat meille ensisijaisesti varattavissa, remontoimattomia sitten jos nämä kaikki menevät. Leirintäalueen uuden omistajan kanssa oli kyllä puhetta ihmisten kokemuksista viimeisimmässä Finnjaessa kyseisellä leirintäalueella. 

 

 

Link to comment

Tapahtuma on nyt julkaistu foorumilla, facebookissa ja viestiä myös muille kerhoille on sähköpostitse laitettu. 🙏🏻

Jatketaan keskustelua virallisessa tapahtumatopicissa ->

 

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...