Jump to content

M: Toyota Avensis vm03


Recommended Posts

Morjens.

Tarkotus olis myydä harmaa 1.6l vm2003 Avensis sedan.

Auto on ollut ennen minua appiukon silmäteränä, jota hän on tunnollisesti aina vienyt Toyotan merkkiliikkeeseen kaikkia mahdollisia huoltoja varten. Kaikki mitä autoon on vaihdettu löytyy alkuperäisenä kuittina huoltokansion välistä ja huoltokirja on viimeistä korjaamokeikkaa vaille täydellinen. Ajomatkaa on kertynyt 225tkm.

Viime talvena autosta katkesi etujousi ja jousenkannatin murtui, ja jousi puhkoi renkaan, vaihdoin kesäkumin alle ja yritin ajaa huoltoon mutta sekin puhkesi. Iskarit ja jousi uusittiin, talvirenkaan hankin mutta kesärengas jäi hankkimatta kun auto oli tarkoitus myydä jo aiemmin. Nyt tuo autoraasu on maannut keväästä asti pihassa ajamattomana ja akku on tyhjentynyt. Keulassa on Ja tyka alkanut maali hilseillä hieman, kuskin takarenkaan etupuolella on vähän ruostetta, akku lienee vainaa ja tosiaan yks kesärengas uupuu mutta muuten hyvä kiesi kun konepellin alla kaikki on reilassa. Autossa ei ole poltettu koskaan vaikka orginelli tupakansytytin löytyykin. Hintapyyntö on 2000€ ja auto sijaitsee Orivedellä.

Kuvaa laitan kun opin foorumianne käyttämään. 

En tosiaan oo ennen autoa kaupannut ja siltä tää sepustus näyttääkin. Mutta, että jos pikkuvikanen auto kiinnostaa niin pistäkää viestiä kankila.lasse@gmail.com niin sovitaan tarkemmin. 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...