Jump to content

E120 kaukolukitus ei pelitä


Recommended Posts

Sainpas ilmaiseksi tommosen E120 hatchbackin, jossa on Silcan tarvikekaukosäädin, jota en vaan saa yhdistettyä autoon. Olen käynyt lukkosepällä varmistamassa että avain on ohjelmoitu tuolle mallille ja että avain toimii, ja auton saa kyllä ovia paukuttelemalla ohjelmointitilaan, mutta ei se vaan reagoi vaikka mitä naputtelisi avaimella. Mistäs lähtisi vikaa etsimään? Keskuslukitus toimii kyllä avaimella kääntäen.

Link to comment

Sanoisin että se on kuitenkin väärä avaimen malli ja ei yhteensopiva. E120 autoa on useammalla eri kaukosäädinmallilla ja kaikki ei ole yhteensopivia, tiedän koska itse tilasin ebaystä väärän... sittemmin löysin ebaystä oikean mallisen jonka ohjelmointi onnistui OK. mutta toki ekana kannattaa kokeilla pariston vaihtoa.

R89071-0d010 on oikea avaimen malli ainakin minun omistamaan brittivalmisteiseen e120 corolla hatchback. kai noita vielä ebayssä myydään

Ja ilmeisesti toimii vaikka loppuosa olisi eri, kunhan on tuo R89071-

Link to comment

Enpä tuota saanu koodattua Celicaankaan uutta Kiinan avainta, auto menee kyllä ohjelmointitilaan, mutta kun avaimesta pitää painaa nappeja, niin mitään ei tapahdu. Sitä en oo vielä kokeillu, että tyhjentäs koko muistin ensin ja kokeilis sitte koodata uudelleen. Tossa Celicassa on vissiin 4 tai 5 avainta mahdollista koodata jonka jälkeen ohjelmointimuisti tulee täyteen, eikä uusia avaimia voi lisätä järjestelmään.

Link to comment

Näin pienen tauon jälkeen päätin taas syventyä asiaan. Hain romuttamolta piruuttani uuden kaukolukituksen ohjainlaatikon, eli sen joka löytyy oikean C-pilarin takaa. Samalla romiksen tyyppi tutki oman boksini ja näytti kaksi kylmää juotosta, jotka korjasin. En saanut tarvikeavainta yhdistettyä kummallakaan boksilla. Tarkistin vielä että boksille tulee 12V, ja kumpikin boksi yhdistettynä saan auton ohjelmointitilaan. Sitten hankin Ebaysta tämmöisen avaimen: https://www.ebay.co.uk/itm/254582102616 enkä saa sitäkään ohjelmoitua. Auto ei siis reagoi mitenkään. Mitähän seuraavaksi koittais? Mitään sulaketta tai muuta jota tarkastaa? Keskuslukitus toki toimii normaalisti avaimella.

 

Lock confirmation:

A. Press both transmitter Lock and Unlock buttons simultaneously between 1 and

1.5 seconds and release.

B. Within 3 seconds of step A, press the transmitter Lock button for more than 1

second and release.

NOTE: If the transmitter has been successfully programmed, the power locks will

cycle “lock” to “unlock” once at this time. If there are problems with the transmitter or the procedure up to this point, the locks will cycle twice. If this occurs, verify that you have received the correct transmitter, and then repeat the above procedure.

Link to comment

Onko tuo sun hatchbackki japsi versio?  Tarkistin omasta, niin avaimen koodi oli aivan eri, kuin mitä tuossa sun osoittaman linkin mukaisen kompatibly taulussa. 

Jos heität mulle vaikka tarkan mallitiedon tai rungonnumeron, niin tarkista toydiystä, mikä tuo pitäisi olla varaosanumeroltaan.. 

Mulle 2004 japsi HB 1,6 bensa varaosanumero olis ollut : 89071-0D010  jolle oikea avain olis ebayssa ollut tämmönen linkin 

https://www.ebay.co.uk/itm/115540824405?epid=595760096&hash=item1ae6c51155:g:C1AAAOSwsaxft9eO&amdata=enc%3AAQAHAAAAoBut28DIPnls5W2MXKoRdZZ99ZOZdNzNQN9Xbq2pGFMUi9nNUPILvJusmz9VllfFEtOtEwr5fUwmgwKkeThg4HS%2FrLggpur%2BXRYQyyWph7AY81VieCPO%2B8U9JDnKIcy1gw%2BHOUGEH3XiX%2Fh48PahJQGVrEBYcwH5XJWVvT0j1KyNkwlgMFFLJc%2FBJDDRY%2BFo0kYmWaE3k0MVu7JSVjX8MKs%3D|tkp%3ABk9SR5Szk7CBYQ

Eli juuri noin kuin tuossa ylempänä jo joku sanoikin, että on useampaa eri versiota, ja pitää olla oikeaan, että toimii. 

Link to comment

Tuo aloittajan linkkaama ebay avain näyttää juuri samalta jota itse kokeilin ekana, sen käyttämä radiotaajuus on väärä, ja kuten kuvasta näkee niin siinä on 3 nappulaa kun oikeassa on vain 2 (ainakin siis omaan autooni)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...