Jump to content

Avensis takajarrukilpi


Recommended Posts

Poitsu sai vm. 2000 Avensiksen 1.6 vvti. Takajarrukilvet on bueno ja katsastukseen pitäisi uusia, merkkiliike pyytää 300 ekua kappale. Onko vinkkiä mistä saa järjelliseen hintaan? Levyjarrut, kilvessä niitattu kiinni jarrukengän kiinnikkeet.

Link to post

klokkerholm 8160877 on varmaankin osa jota moni varaosaputka Euroopassa tarjoaa, mutta tällä hetkellä tietysti kaikki loppu. Ootko laittanut kyselyä onko enää tulossa?

Ja onko kengän kiinnike niitattu vai niinkuin normaalisti että takapuolelta tappi vain läpi ja näyttää niitatulta kun on seissyt pitkään paikallaan?

Link to post

Tuon kilven olivat myyneet vaan ei sovi levy sisään eikä muutenkaan istu vanhaan runkoon, siihen paksumpi rautaseen keskiosaan.  Ei mahdu jarrukenkäkään sille varattuun kohtaan. Palautin kun oli 80 ekee niistä veloittaneet. Pitänee ruveta pellistä vääntämään minäite menetelmällä..

Joo nuo ebay näyttää olevan oikeat ja kohtuuhinta, ei 300 kappale👍kiitti vinkistä, pitää tutkia ja tilata. 

Link to post

Joo eipä sitte tullukkaa engelsmannilta kuvan mukainen kilpi, perskele ku en ollu tarkkana osanumeron kanssa. Tuli nuo klokkerholmit mitkä jo kerran tojotalle palautin. Jihuu

Link to post

Onko paikallaan olevat läpimädät vai ulkokehältä hävinnyt materiaali, meinaan saako uusista ja vanhoista yhdistettyä käypäset? Jos ei sitten löydä niitä oikeita sinne kohtuu hinnalla.

Link to post

On kyllä uskomatonta mikä niissä prässätyissä lärpyköissä maksaa 300.

Jos joku tuskailee etujarrukilpien kanssa joskus, niin ainakin joidenkin vanhojen toyotien kilvet käyvät suoraan ristiin. Itsellä oli ongelma, että mistä löytää sv21 camryyn eteen kilvet, niin ostin riskillä motonetista mulkosilmä-corollan kilvet ja ne kävivät aivan suoraan ilman mitään modailujakaan.

Link to post

Rälläköi tai leikkaa jotenki se orkkiskilvessä oleva kenkien kiinnike irti ja heppaile siihe klokkerholmiin kiinni. Tarvikkeista puuttuu se kenkien kiinnike. Siksi halpa. Tilannehhan on se, että osta halvat ja maksa työstä paljon tai ota kallis orkkis...Tai sitten omalla ajalla askartelet halvasta modaten.😀

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...