Jump to content

camry vm 2002 takapalkki(taka apurunko)


Recommended Posts

Auttakaa nyt tojo-veljet miestä mäessä, eli mulla vanha mutta tähän saakka hyvin palvellut camry  malli v3 vm -02, 2,4L koneella, jota kävin katsastusmiehellä näyttämässä.

Muuten meni hyvin, mutta sitten jysähti pommi eli takapalkki, eli taka-apurunko, ruostetta niin pahasti että se pitäisi vaihtaa. Mistä tuon osan löytäisin, sillä kysyin jo alueen romppareista,

mutta heillä ei sopivaa purkuosaa löytynyt. Uutta osaa ei näyttänyt enää saavan Toyotalta. Tiedän että kyseinen automalli ollut jenkkilässä monta vuotta yhtenä suosituimpana automallina useita vuosia, mutta se ei nyt tässä auta. Kyseistä mallisarjaa tehty välillä 2001-2006 eli onhan noita sillä välillä melkoinen määrä tehty tuotantolinjoilla.  Haluaisin autoni vielä tien päälle, kun muuten on aivan tikissä.  Olisiko jollekin jäänyt ko. ikäluokan runko johonkin vaiheeseen, josta vielä kyseisen osan voisi hankkia tai edes tiedossa mitä kanavia voisi käyttää/kysellä osia. Näistä tiedoista olisin kovasti kiitollinen.

 

Toyota kulkee!

 

Link to post

Kyllä noita ainakin maailmalta näyttäisi löytyvän sekä uutena että kaytettynä.

Varaosa numerolla kun hakee ( 51206-33060 ) niin ainakin Ebay:stä löytyy pari uutta myynnissä.

Jenkki ja venäjän purkureilta noita kanssa näyttää löytyvän...

Link to post

Vanhankin voi hitsailla kuntoon, jos osaamista löytyy, eikä se katsuri sitä huomaa, kun kunnolla tekee, eikä varmasti ole ainakaan heikompi, kun joku just ja just leimalta läpi menevä ruosteinen..

Link to post

Kiitos kovasti tiedoista! Katsoin netistä että näyttäisi osaa myyvän firma nimellä toy parts,  joka ilmeisesti aussifirma. Ja tosiaan ebayssa näyttäisi samalla firmalla olevan myyntisivut. Kumpaa kanavaa käyttäisit,  jos lähtisitte tilaamaan ko. Osan, kumpi on luotettavampi?  Itsellä ei ole kokemusta, koska en ole koskaan itse tilannut mitään ulkomailta nettikaupoista.

Link to post
Aktiivi

Jos sama myyjä on niin varmaan yhtä luotettava kummasta vaan. Ebayn/paypalin kautta tietysti saa vielä ylimäärästä turvaa jos kuitenkin jotain tarvetta tulee.

Link to post

Kiitos taas tiedoista. Vielä kysymys ennenkuin tilaan tämän apurungon,  jos osa tulee esim japanista tai Australiasta,  joissa on autoissa ratti oikealla puolella(?) onko asia huomioitava eli voiko tuossa takapalkissa olla jotain eroa/peilikuva? Ettei tulisi ihan hanskavirhettä tilatessa:-) 

P.s. Laitan myöhemmin viestiä, kun osa täällä suomessa ja toivottavasti myös asennettuna, kerron sitten, miten tarinassa kävi.....

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...