Jump to content

Avensis t22 2.0 1999


Recommended Posts

Kyseisen mallin auto pitää pientä nykimistä kylmänä sekä lämpimänä ollessa,yleensä aina matalilla kierroksilla pintakaasulla. Tulpat/johdot uusittu ja bensasuodatin ok, imuvuotoa ei myöskään löytynyt mitä niihin letkuihin yms suihkein ainetta ja kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Tyhjäkäynti ok ja normaali,vapaalla kierroksia annattaessa myös käytös normaali. Mistähän lähtis arpomaan vikaa? Kiitos

Link to post

Oletko vikakoodeja ottanut? Mieleen tulisi puola/puolat, tuntuisi olevan vähän näiden tyyppivika :D Myös ilmamassa-anturi voisi olla mahdollinen?


Koodit tosiaan kannattaisi ensimmäiseksi lukea, jos vaikka antaisi jollekin pytylle missfireä tai muuta herjaa.

Edited by Migeres
Link to post

Hakuammuntaa, mut tuossa on siskonpojalla sellanen eksoottinen kulkine kuin Daihatsu Terios. Siinä oli just tuommosta nykimistä ja epätasasta käyntiä, tekivät täydellisen koneremontinkin siihen (tosin ei tuon nykimisen vuoksi) ja sen jälkeen uusivat suurinpiirtein kaikki "loogiset" vikaan viittaavat osat  ja tekivät mahdollisen bensatankin puhdistusta myöten - mutta lopullinen vika oli niinkin yksinkertaisessa paikassa kuin moottorin lämpötila-anturissa.

Tuon vaihdon jälkeen nykimiset katosi ja käynti parani sellaiseksi niinkuin pitääkin.

Itsellä aikonaan P1 kopan T-sport Yaris teki kans ihme nykäisyjä kun alkoi antamaan täyttä kaasua, siihenkin vaihdeltiin imusarjantiivistettä myöten kaikki, mutta nyplääminen loppu ja vetoja alko löytymään kun pukattiin uus lämpötila-anturi syylärin kylkeen. 

 

Link to post

Oliko kaks vai kolminapanen se anturi? Tuossa Daihatsussa oli ollu kuulemma kolminapanen, ilmeisesti yks piuha eculle ja yks lämpömittarille, kolmas vissii maa tai joku muu. Itellä oli Yariksessa ihan kaksnapanen se syylärin anturi mut siinä oli muistaakseni kannessa vielä toinenkin, tosin ei jaksa muistaa enää ku on sen verran aikaa ku joutu rassaamaan...

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...