Jump to content

Carina II ei saa bensaa


Willu

Recommended Posts

Terve, elikkä vm. -90 carina ei saa bensaa eikä näin ollen käynnisty. Putsari auottu ei bensaa sinne tule. Löysin takapenkin alta luukun ja sieltä löytyi bensamittarin anturit. Tämän luukun päältä menee myös kaksinapainen piuha kohti auton takaosaa. Olettaisin että tämä piuha menee bensapumpulle. Kysymys kuuluukin että missä sijaitsee bensapumppu ja miten siihen pääsee käsiksi. Vähän outoa asiassa on vielä se että startatessa piuhaan tulee jännite joka on vain vähän päälle 10 v.

Link to post

pumppu on tankissa sisällä , eiköhän tankki pidä ottaa alas jos meinaa pumpun vaihtaa.letkut johdot irti ja ja kattoo täyttöputki ettei ota kiinni bensaluukun alta niihin kumeihin sen jälkeen tankin pannat pois.

mut kuuntele ensin pyöriikö pumppu kun virrat laittaa päälle , ja toi 10v jännite aika alhainen bensapumpulle mut startataessa vähän notkahtaa.,paljonko jännite piuhassa kun virrat päällä ilman starttausta.

Edited by celica gt
Link to post

Lekalla kumautus tankin pohjaan (ei niin kovaa että tulee lommo tai reikä), niin loppusuoralla oleva pumppu saattaa vielä ruveta toimimaan. Tällä konstilla on käynnistetty useampikin auto.

Vaatii sitten tietysti uuden pumpun, mutta näin löytyy vika.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...