Jump to content

Camry pari kysymystä


Pess1

Recommended Posts

Missä sijaitsee öljytasoanturi ilmeisesti anturivikaa vähäsen, kun vilkkuu joskus vaikka öljy max merkissä. Ei muuten juurikaan öljyä vie vaikka melkein puolmilliä mittarissa. Sitten toinen: letti alkaa pyörimään oudon helposti kun vähänkään on tyhjäkäynnillä, moni kaveri kysynytkin onko joku ilmastointi lähtenyt päälle. En muista pyörikö 3sfe e Carinassa näin helposti ja kuuluvasti sama konehan se on, 5sfe vaan eri kampiakseli niin on pitempi iskuinen. Lämpömittari näyttää vähän alle puolivälin, mutta vissiinkin camrylle ominaista jostain luin siitä. 

Link to post

Tasoanturi on öpohjassa ja sen saa irrotettua. On kuitenkin tyypillistä, että tasoanturista lähtee palasia irti eikä anturi toimi enää kuten suunniteltu. Uusi anturi on muistaakseni suhteellisen arvokas.

Oletan, että "letillä" tarkoitat flektiä. Tämähän taisi olla kahdella flektillä ja toinen oli kaiketi ilmastoinnin kautta ohjattu. Jos tekee tuota vain ilmastointi päällä, niin veikkaisin, että järjestelmässä on vajausta. Jos taas ei ole riippuvainen ilmastoinnin päällä olosta, niin sitten kannattaa tarkistella jäähdytinnesteen määrää. Syylärien päädythän näistä hapristuu niin, että alkavat ensin hikoilemaan läpi ja sitten jossain vaiheessa halkeavat kokonaan.

Link to post

Tasoanturin palaset sitten öljytilassa tekemässä tuhoja? Minulla on varaosaauto siitä saan anturin. Joo flektiä tarkoitin, ei ole riippuvainen ilmastoinnin päällä olosta, ei ole järjestelmässä vajausta, syylärikin siinä pitäisi olla kunnossa

Link to post

2-litraisessa bensa-avensiksessakin lähtee flekti pyörimään heti kun seisoo jossain drive-in jonossa. Vähän viileälläkin ilmalla.

Bensakone tuottaa tyhjäkäynnilläkin reilusti hukkalämpöä ja jos sitä ei saa hukattua sisätilan lämmitykseen, niin sitten ropeli pyörii. Ilman ajoviimaa syyläri ei jäähdytä juuri mitään.

Link to post

Joo niin voi olla että on ihan normaalia, aiemmin autoissani ei ole muistaakseni noin selvästi kuulunut se flektin pyöriminen. Tai sitten isompi kone isompi flekti, 1.3 4efe rolla oli aiemmin niin ei kyllä kiinnittynyt huomio ollenkaan kys asiaan. 

Link to post
4 tuntia sitten, Pess1 kirjoitti:

Tasoanturin palaset sitten öljytilassa tekemässä tuhoja?

Eipä ne siellä mitään sen kummepaa tuhoa tee. Siellä ne mukana kelluu ja onhan siellä öpumpulle sihti.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...