Jump to content
Sebu171

1JZ-GTE ongelma kiihdyttäessä

Recommended Posts

Moikka

 

Mulla on tämmönen ongelma Toyota Crownin kanssa.

Kovassa kiihdytyksessä tuntuu että ahtopaineet katoaisi melkein kokonaan. Eli normaali ajossa kun polkaisee reippaammin kaasua, 4-vaihteinen automaattilaatikko heittää pari pykälää alas kakkosvaihteelle, mutta turbo tuntuu silloin olevan poissa pelistä. Rauhallisemmassa kiihdytyksessä ei tunnu ongelmia kuitenkaan olevan, ja turbo toimii normaalisti

Tää vika ilmenee satunnaisesti.  esim. Eilen autossa ei tuntunut olevan minkäänlaista probleemaa, mutta tänään tuo taas ilmeni.

Voisko vika olla mahdollisesti hukkaportissa?

 

Mitkä vaan vinkit/neuvot olisi kiitettäviä!

 

 

Toyota Crown Athlete V JZS171 (vm.2000)

1JZ-GTE VVT-i (eli yhdellä turbolla)

4-vaihteinen automaatti

Auto on tekniikaltaan vakio

Share this post


Link to post

No tietysti hyvä olisi varmistaa, että onko kyse oikeasti siitä, että ahtoja ei ole. Ilmeisesti ahtopainemittaria autossa ei ole? Silmämääräisesti tarkastamalla voisi tietusti käydä läpi alipaineletkut. Ei olisi ihan ensimmäinen kerta, että kovettuneet alkuperäiset letkut aiheuttaa vuotoja ja sitä kautta ongelmia esim. ahtopaineenohjaukseen. Huom! Minulla ei tietoa juuri kyseisen konstruktion toteutuksesta vaan ihan yleisellä tasolla lähtisin noita tutkimaan ensimmäisenä.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...