Jump to content

Camry -87


20rM414

Recommended Posts

Hei vaan hei! 

Vian etsintää tarttisin apua, mulla on bensamittari pimeenä, näyttää vaan täyttä tankkia. Polttoaineanturin vaihoin, ei ollut apua, avasin mittariston vaikken tienny mitä olin ettimässäkään sieltä, mutta piuhat, liittimet, kolvaukset ja muut näytti ihan hyvältä omaan silmään ainakin. Siinä irrallisena se laskeutu tyhjän tankin kohtaan ja pysytteli siinä niin kauan kunnes sain mittariston takas kiinne ja käynnistin auton nii siinä se rupes hipumaa pikkuhiljaa takas täyteen ja siinä ne nyt on pysynyt taas. Anturin päässä yleismittari näytti 0.004v. Tosin en tiiä kun mittasin irrallisesta liittimestä, oisko tarvin olla kytköksissä ja käynnissä että sais parempaa tulosta? Ideoita siihen miten lähtisin tätä nyt jatkamaan? :)

Link to post

Jos sulla on edelleen tuo anturin pää auki, niin kokeile seuraavaa. Virrat pitää olla päällä, jotta liikkuu.. ei tarvi olla auto käynnissä. 

1. ota johto liittimestä irti.. Liikkuuko mittari jonnekkin suuntaan kun virrat on päällä. 

2. yhdistä tuo anturin johto suoraan runkoon.  Jos tuo on kahdella johdolla, niin valkoinen missä musta viiva, pitäisi olla maajohto.  mutta siis kytke se toinen niistä johtimista jonnekkin muualle runkoon, jotta näet. Jos nyt liikkuu alas, niin sitten sulla on maa kateissa tuosta valko mustasta johdosta. 

Jos tuo on yhdellä johtimella, ja tuossa vaiheessa mittari liikkuu alas, niin sulta on maa kateissa siltä anturilta. 

Jos mikään noista ei vaikuta mittarin asentoon, niiin sitten tarkista, ettei mikään johto siellä mittariston takana oo jäänyt kiinnitysruuvin alle, ja maattaa. 

 Kerro miten kävi.. :D 

Link to post

Sori tosiaan unohin vastata, mittari ei liikkunu mihinkään suuntaan, en tiiä paljon sinne pitäis mennä virtaa että tuleeko sinne tarpeeks virtaa edes (se näytti jostain piuhasta 2-5V), vai onko itse mittarissa vikaa. Sekä siin liittimessä siin on 4 johdinta 🤔. Jätin asian kesken kun muuta laitettavaa siinä jotta leiman sais :D

Mutta siis mittarihan ei liikkunu vaikka otti liittimen irti, ei vaikka mittariston otti irti ja kääns ylösalasin, sormella ku kääns sen "tyhjäksi" ja laitto liittimen kiinni nii se siitä nous takas täydeksi. Kattoo nyt et jos ton sais hitsailtuu sekä korjailtuu ja leimalle jos rupeis sitä mittari taas kattelemaan. 

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...