Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Myydään -91 Lexus LS 400, ollut minulla 11 vuotta. Mittarissa 378 tkm, huollettu säännöllisesti, luotettava ja mukava kyyti. Lisää kuvia: https://www.nettiauto.com/lexus/ls/11460383 HP. 3900e 0407602135/ YV/ tolonen.timo@gmail.com Kajaani
 3. Miyä jos käytäis vaikka kaanassa ajaan mikro autoilla elo syyskuussa. Puhetta on joskus ollu mutta miksei vois vaikka toteuttaakkin.
 4. No niin, paitoja voi tilata minun kautta. tilaukset otan vastaan sähköpostiini toni.paumio@gmail.com ja kerron vastauksessa tilinumeron ja ohjeet viestiin maksun yhteydessä. Paita on samanlainen kuin 2017 vuoden paita (vuosiluku 2020 olennaisesti) ja väri on tumman sininen. Paita maksaa 20 € kpl ja tilauksia otan vastaan 4.8 asti. MUUTOS YLEISÖN PYYNNÖSTÄ, vaihdetaan painatuksen paikkaa niin, että JAE logo tulee isolla selkään ja rintaan tulee FinnJAE 2020 Nyyssänniemi Keuruu pienellä.
 5. Ostetaan gt corollaan, vasurin ohjauksen kojelauta, huonokin käy. Etulamput ja nurkkiin parkit, maski, 85-87 mallin puskurin vilkut. Kaikkea muutakin osaa voi kaupata gt corollaan Yvllä tavoittaa tai sitten 0447604441
 6. Jahas, arkipäivisin johonki kaffelle vai jotain muunlaista aktiviteettia? Itte en vkonloppusin oo Pirkanmaalla ny heinäkuussa, elokuussa sit taas vähempi suunniteltuja menoja.
 7. Niin tarkoitin laiskuudella lähinnä kaasupoljinta, auto kyllä kiihtyy ym normaalisti mutta aina kun esim. valoista lähtee nii tuntuu että tukehtuu, pitää aika paljon laittaa kierroksia. Voi olla että on vaan tottumuskysymys kun on vuosia ollut itsellä ranskalainen, siinä sähköinen poljin ja sen pystyi ns. sopeuttamaan ja myös ohjemistopäivitys saattoi tuoda asiaan parannusta.
 8. Yesterday
 9. Nyt viikko alussa. Eli olisko se torstai vaiko perjantai ilta kontiolahden satama?
 10. Last week
 11. Tarkasta / vaihda ihan ensimmäiseksi kallistuksen ja korin väliset kumit. Mikäli tuossa sellaiset on. Ja vielä jos siellä ei takana ole, mutta oliskin edessä, niin vaihda nekin ensimmäisenä Menee runkoäänenä todella herkästi niin, että kolina kuuluu takaa, vaikka onkin vika etukallistuksenvakaajassa. Ja noi kumit siis on kyllä niin tyypillinen kolinan lähde Toyotissa, että ihan ekana noista aloittaisin Ja sitten kannatta ainakin varmistaa ihan ekana Marmorilta hinta, kun yleensä ei maksai sielläkään juurikaan enempää, kuin tarvike, mutta on selkeesti laadullisesti parempia. Tuppaa tarvikeet alkaa kolista uudestaan vuoden päästä.. Orkkiksella pääsee taas sen seuraavan 150-200 tkm. Katsastussetä harvoin puuttuu noihin, kun kolina ilmenee paljon aikaisemmin, kuin että alkaa olla huomattavan väljä. Joskus paikallisen katsastussedän kanssa juttelin tuosta, niin se sitä sanoi, ettei olis hänen takiaan tarvinnut vaihtaa, mutta oli samaa mieltä, että ikävä kolinahan se on
 12. Hommasin hiljattain ko. kulkineen ja sellainen häiritsevä piirre autossa on ilmaantunut, että terävissä kuopissa takajousitus paukuttaa ikävästi "läpi". Onko joku havainnut saman ja onko kukaan saanut asiaan parannusta esim. iskareita, jousia tms. vaihtamalla erilaisiin?
 13. Auton myin pois ja ylimääräiseksi jäi tällaiset osat. Tuotteet löytyy etelä-pohjanmaalta, Ilmajoelta ja jos ei pääse noutamaan niin posti kuljettaa mihin vaan. Yhteyden saa parhaiten txt/whats-vietillä -> nolla452283828 Fielderin maski, sopii ainakin farkkuun ja muistaakseni myös sedaniin menee sama maski 120€ Alkuperäinen, käyttämätön kattospoileri farkkuun 140€ Tummennetut ajovalot, farkkuun ja ehkä myös sedaniin? 120€ Tummennetut takavalot farkkuun, käy facelift-malliin. Pre facelift malliin joutuu tekemään kytkentämuutoksia, että saa pakkivalon ja sumarin toimimaan. 100€ Koiraverkko farkkuun 60€ Käyttämättömät valoluomet farkkuun/sedaniin 50€
 14. Tervehdys arvon toyota harrastajat. Ei kellään ole jäänyt nurkkiin pyörimään 4k, 5k, 2t tai 2tg moottoria kohtuu halvalla? kiitos jo tässä vaiheessa.
 15. Eli 28.8-30.8 olis Finnjae 2020 Keuruulla tutussa paikkaa. https://nyyssanniemi.fi/?gclid=Cj0KCQjwl4v4BRDaARIsAFjATPnPwI5VUabw1yLLZodPdW1WwfamCqAhMXMIkmZ8XvvghGRwqIhRrEwaAtGGEALw_wcB Kaljottelut voitais pitää👌😄
 16. No tän viikon maanantaina alettiin vasta järjestään.
 17. Njaaaa. Ei ihan hirveesti oo huudeltu tästä kun ihan sattumalta kuulin että järjestetään
 18. Tänään oli puhetta että tulis käymään Siilon kanssa.
 19. Kaverilla oli abs anturi vaihdettu joskus, ja oli vissiin ruuvi katkennut, niin oli tehty uudet kierteet.. Ja ne ei ollut ihan onnistuneet, niin ruuvi väänsi sen anturin vinoon.. Ongelma korjaantui kun teki kierteet uusiksi, ja huolehti, että anturi asettuu suoraan ja pohjaa siihen tilaansa oikein. Eli tarkistappa, ettei mikään anturi irvistä juuresta.
 20. Laggis

  Avensis t22 abs

  Jarruvalot palaa ja katoin tuon pistokkeenkin niin en huomannut mitään erikoista sielä. Mutta pitää taas viikonloppuna paremmalla ajalla tutkia
 21. Voi olla notta oon ens viikolla uudestaan muutaman päivän siellä taas 🙂
 22. Elikkäs kyseisen auton omistanut muutaman kuukauden ja huomannut että tehot ovat aika vähäisiä kunnes ylittää 3000rpm, jolloin ottaa yllättävän piikin mitä nyt 150hp lähtee. Mietin tässä että onko normaali vai olisiko mahdollisesti jotain pielessä?
 23. Itsekkin tuota siinä epäilin. Itse ohjainlaitetta epäilen enemmän, koska johtosarja ja liittimet vaikutti hyvältä. Pitääköhän koodailla jos vaihtaa purkuautosta ohainlaitteen? Ajonesto varmaan pitää myös vaihtaa?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...