Jump to content

Open Club  ·  26 members  ·  Free

Pirkanmaa

About This Club

Pirkanmaan sumpittelut ja miitit
 1. What's new in this club
 2. Tuota tapahtumaa en oo paljo päivämäärää pitemmälle vihtiny ees kahtua ku samana päivänä muutto 🤣 Mutta kesähän vasta aluillaan, niin ehtii kyllä vaikka ja mitä. Olis myös talli/värkkäyspaikka hakusessa... Nykynen talli lahdessa/hollolassa, joka menee hätätapauksessa vielä ens talven säilötaippakana. Mutta tarkotus löytää joku paikka lähempää uutta kotipaikkaa.
 3. 27.5. Lauantaina klo 11 on Mobiliassa Lexus-miitti, voidaan pitää siellä kokoontuminen myös, koska kerhon teltta on paikalla ja mie siellä 😅
 4. Foorumia ei voi ainakaan vilkkaaksi sanoa. Viime kahvit mitä foorumilla on ilmotettu tais olla joskus toissatalvena...
 5. Kahveella on tavattu käydä silloin tällöin. Pikkasen ollut hidasta tänä keväänä aloitus Joku aktiivinen tarvittaisiin pistään päiviä lukkoon ja paikkaa, niin eiköhän sitä porukkaa sitten alkais kerääntyä noille. Viime kesänä mietittiin semmosta, että vois jossain kohtaa heittää ensin letkassa jonku maisemareitin ja sitten kahvettelemaan johonkin mukavaan paikkaan. Mutta miettimisasteelle tuokin on jäänyt. Itellä sen verran ohjelmaa, ettei oo yhtään ehtinyt uhrata näille jutuille ajatusta.
 6. Mites pirkanmaan toyotisteilla näin vilkasta täälä foorumeilla? Onko mitään kahvitteluja tms? Ite Tampereelle muuttamassa ja olis kiva käyä vaikka välillä hämmästelemässä ja rupattelemassa.
 7. 2023 keskustelut tähän alle, millos pidetään eka miitti?
 8. Ehkä. Tarkemmin tietänee sitten jos/kun tietää ajan, paikan ja päivän sään.
 9. Varmaan olis hyvä alkaa herätteleen porukoita, että se kesäkin sieltä joskus tulee
 10. oliskos porukkaa tulossa ensikuussa kahveelle jos pidettäis vuoden ekat kahvit apsilla tai shellillä
 11. Voiskai tuota. Ei ole mitään erityisempää muutenkaan tiedossa ni varmaan joutaiskin.
 12. Kaippa sekin voisi onnistua. Näillä näkymin ei marraskuussa mitään sovittuja menoja ole.
 13. Oisikkoon jotain pikkujouluja esim. Pidettävä marraskuun aikana, olisiko innostusta?
 14. Syksy painaa päälle ja ajokausi alkanee lähestyä samalla loppua. Vieläkö ehditään kaffittelemaan? Itselle sopii paikka kun paikka ja arki-illat useimmiten. Satunnaisesti viikonloput.
 15. Pääsin just vasta töistä kotiin ja on niin paljon askaretta, nyt on pakko jättää välistä
 16. Voisin koittaa kanssa saapua. Kovin pitkään en voi viipyä, kun pitää muksuja kuljetella.
 17. Klo 18? Jos vielä sama Shell pysyy paikkana?
 18. auto saatu liikenteeseen joten jos tuo 10.5 on miitti niin eiköhän sitä tulla tercelillä paikanpäälle turisemaan
 19. Jep. helpompi kyllä järjestää itelle vapaa ilta, kuin viikonloppuisin. Kellonaika?
 20. Oisko sitten ensiviikolla sopinut arkipäivänä paremmin porukalle? Esim 10.5. tiistaina
 21. Jep. ei mikään pakko tulla Toyotalla. Pääasiahan noissa on turiseminen. Ja toki jos joku paikalle pääsee harrastepelillä, niin kivahan se on aina niitä nähdä. Samahan se on mikä käyttis alla on, jos semmosella paikalle tulee. Aivan yhtä kiinnostavia Mä en vielä uskalla luvata paikalle pääsyä myöskään, kun riippuu pikkasen mitä viikonloppuna on ohjelmassa. Ei vielä varmaa, olenko edes paikkakunnalla silloin.
 22. No ei sinne ole pakko tulla Toyotalla. Itse olen jo monta vuotta kulkenut näissä kahvimiiteissä erimerkkisillä autoilla. Tätä samaa asiaa olen ihmetellyt jo monessa keskustelussa.
 23.  

×
×
 • Create New...