Jump to content

Kalenteri


Tapahtumat tänään

  1. 9
    :00


    04 May 2019 09:00      21:00

    Classic Motorshow on suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely. Nähtävillä on satoja menneiden vuosikymmenten klassikoita ja arkipäivän nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia, oheisohjelmaa ja paljon muuta.
    Kauden avaustapahtuma
    Tapahtuma kokoaa Lahteen vuosittain noin 18 000 näyttelyvierasta ja se on muodostunut alan kevätavaukseksi. Juuri tähän näyttelyyn tulevan kesän ajokkien tähdätään valmistuvan ja tänne niillä ajellaan ajokauden ensivisiitille. Lahden ympäristön tiet täyttyvätkin näyttelyviikonloppuna klassikkoautoilijoista hienoine ajokkeineen.
    Ainutlaatuista tapahtumassa on sen monipuolisuus. Classic Motorshow ei ole suunnattu vain tietyn lajin klassikkoajoneuvojen harrastajille, vaan tapahtuma kokoaa kaikki alan harrastajat yhteiseen viikonloppuun.
    Teema
    Näyttelyssä on vuosittain vaihtuva teema, johon paneudutaan teemahallissa. Esillä on noin 40 aiheeseen liittyvää ajoneuvoa, jotka näyttelyjärjestäjä kutsuu paikalle alan harrastajien kätköistä. Vuoden 2019 teemana on Urheiluautot.
    Alan tuotteita, asiantuntijoita ja palveluita
    Ajoneuvoharrastuksesta kiinnostuneet löytävät Classic Motorshowsta hyvän valikoiman alan yrittäjiä. Näyttelyyn kokoontuu vuosittain yrityksiä peltisepistä pienoismallimyyjiin. Tarvitsitpa sitten teemaan liittyvää lahjaesinettä tai erikoisosaa vuosikymmenten takaiseen ajoneuvoharvinaisuuteen, olet oikeassa paikassa.
    Harrastekerhot
    Ajoneuvokerhojen osastot tarjoavat yleisölle mainion mahdollisuuden tavata oman alansa intohimoisia tietäjiä ja osaajia ja löytää näyttelystä juuri se oman nostalgiakokemuksen herättävä ajopeli. Näyttelyn ehkä useimmin kuultu huudahdus onkin “Voi, meidän vaarilla oli just tuollainen!”
    Palvelut
    Classic Motorshowssa on niin paljon nähtävää, että näyttelyvieraat viihtyvät näyttelyssä pitkään, keskimäärin noin viisi tuntia. Hyvät ateria- ja kahvilapalvelut messukeskuksessa varmistavat että verensokeri pysyy kohdillaan ja tapahtumasta jaksaa nautiskella.
    Pysäköinti
    Näyttelyjärjestäjä on varannut näyttelyvieraiden käyttöön veloituksetonta pysäköintitilaa 3000 autolle Lahden Messukeskuksen välittömästä läheisyydestä. Yksi suosittu näyttelyn erityispiirre on messukeskuksen edustan pysäköintialue, johon pysäköivät ilmaiseksi 30-vuotiaat ja sitä vanhemmat ajoneuvot.
    Tervetuloa viihtymään!

    Event details


    Kerhokalenteri 1 Comment
×
×
  • Luo uusi...